elforest.jpg
073-046 65 10
info@elforest.se

Ett stort GRATTIS till en imponerande 8:e plats i World Solar Challange 2017!

Efter ett lyckat första projekt tillsammans med Elforest Technologies har Husqvarna nu valt att inleda ytterligare ett projekt där Elforest kommer att utgöra viktig part. Samarbetet sker inom ramen för det ramavtal som parterna slöt tidigare under året.

          

Elforest Technologies har det stora stora nöjet att få meddela att ett ramavtal undertecknats tillsammans med Husqvarna Group. Avtalet ska för Husqvarna säkra viktig teknisk kompetens inom områden där Elforest Technologies är starka.

Elforest Technologies är en stolt över att få sponsra Jönköpings Universitet Solar Team med ett BMS (Battery Management System). Förhoppningen är att teamet därigenom ska ha detaljerad kontroll över status och energinivå för sitt batteripack genom hela loppet, något som är av största vikt för att lyckas i racet.

Mer info om teamet: http://jusolarteam.com/

Energimyndigheten har beslutat att delfinansiera ett prototypprojekt där Engbergs Transportsystem AB tillsammans med ​Elforest Technologies tar fram en elektriskt drivlina till en 80 ton tung vedtruck.

<< Förgående 1 2 3 4 Nästa >>

Powered by CuteNews