elforest.jpg
073-046 65 10
info@elforest.se
Elforest startade 2006 som utvecklare och tillverkare av världens första elhybriddrivna skotare

Genom åren har vi förvärvat en gedigen erfarenhet, inte bara inom el- och elhybriddrift, utan även inom hydraulik- och maskinkonstruktion. En av våra styrkor är att vi har lokaler, utrustning och kompetens att ta projekt hela vägen från idéstadiet till fungerande maskin.

Idag är Elforest Technologies uteslutande en teknikkonsult som erbjuder spetskompetens inom batteriteknik, eldrift, elhybrid-system, och elhydrauliska system.
Med vår kunskap om komponenter, systemintegration och styrsystem hjälper vi våra kunder att utveckla framtidens maskiner och fordon.

För att möjliggöra snabb och effektiv analys och utveckling av styrsystem erbjuder Elforest Technologies en serie kraftfulla verktyg för att spela in och analysera maskinens CAN-system. Dessa verktyg har vi genom åren utvecklat och förfinat för att effektivisera vårt eget arbete. Sedan en tid tillbaka erbjuder vi Elforest CAN-loggningstjänster till alla som vill accelerera sitt utvecklingsarbete, göra detaljerade analyser av befintliga system eller simulera framtida system.